Våra kunder har alltid varit viktigast för oss och vi har därför utvecklats i takt med våra kunders önskemål om sortiment och logistiklösningar.

Sedan år 2008 har vi därför även tillhandahållit ledlager och länkhuvuden. Satsningen har varit väldigt lyckad och nu är tiden inne för att ta ännu ett steg. Denna gång utökar vi med rullager och kullager och blir därmed helhetsleverantörer inom lagerprodukter.

Inför hösten 2016 står nu D&E på fyra ben: Glidlager, Ledlager, Rullager och Tätningar.

Inför hösten 2016 står nu D&E på 4 ben: Glidlager, Ledlager, Rullager och Tätningar. Vår samarbetspartner är NTN/SNR- en av världens största tillverkare av rullager och kullager med produkter som håller yttersta premiumkvalitet.

Teknisk kompetens är centralt

För oss på D&E är det även centralt att ha en stor teknisk kompetens inom våra produktområden. Vi har därför i och med denna satsning sett till att skaffa oss en grundlig utbildning för att även kunna erbjuda specialistkompetens inom rullager och kullager.

Det känns därför både roligt och naturligt att byta namn till ’D&E Bearings – Specialister sedan 1966’. Vi vill med ett nytt företagsnamn och en ny grafisk profil sända budskapet att ’Bearings’ är vad vi är specialister på och vad vi kommer att fokusera 100 % av vår energi på.

Samma ägare, samma personal

D&E Bearings har samma ägare, personal, adress och organisationsnummer som tidigare. Vi kommer fortsätta att erbjuda våra kunder norra Europas största och bästa lagerhållning med produkter av högsta kvalitet och våra logistiklösningar kommer fortfarande att vara smarta och effektiva, alltså precis det som våra kunder är vana vid att få.

Vi ser fram emot att fortsätta vår resa tillsammans med både nya och gamla kunder och leverantörer.

D&E Bearings erbjuder rätt produkt, i rätt tid till rätt pris!

VD på D&E Bearings AB / OY